PERUUTUSEHDOT

TAMPERE DREAM HOSTEL OY , YLEISET VARAUS­ JA PERUUTUSEHDOT

Tervetuloa nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta Dream Hostelliin ja Hotelliin!

Sovellamme Majoitus­ ja Ravintolapalvelut Ry Maran ohjeistamia Majoitusliikkeiden yleisiä varaus­- ja peruutusehtoja kaikkiin varauksiin. Ole hyvä ja lue huolella läpi nämä varaus- ja peruutusehdot. Jos jokin asia tai ehto askarruttaa, niin otathan meihin rohkeasti yhteyttä! Samat ehdot pätevät sekä hostelli- että hotellivarauksiin.

VARAUS

­Asiakkaan tekemä varaus on sitova hostellin henkilökunnan vahvistettua varauksen suullisesti tai kirjallisesti. Mikäli mahdollista, hostelli antaa kirjallisen vahvistuksen sovituista palveluista, hinnoista ja peruutusehdoista.

SAAPUMINEN

Majoitusvaraukset ovat voimassa saapumispäivänä klo 20.00 asti ellei toisin ole sovittu. Poikkeuksena sunnuntai, jolloin majoitusvaraus voimassa klo 17.00 asti. Myöhäisemmästä saapumisesta pitää ilmoittaa hostellille ennen saapumispäivää.

­Ryhmiä (10 henkilöä tai enemmän) pyydetään toimittamaan lista yöpyjistä ja mahdollinen huonejako etukäteen tai viimeistään saavuttaessa hostellille.

­Jollei toisin sovita, huone on asiakkaan käytettävissä klo 15.00 lähtien tulopäivänä ja se on luovutettava viimeistään klo 11.00 lähtöpäivänä. Matkatavaroiden säilytys onnistuu tulopäivänä kello 09.00 alkaen ja tavaroita voi säilyttää hostellilla myös huoneenluovutuksen jälkeen.

­Yöpyäkseen Tampere Dream Hostellissa jokaisen yöpyjän tulee esittää voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus. Huoneisiin ei ole oikeutta päästää henkilöitä, jotka eivät ole vastaanotossa ilmoittautuneet.

MYÖHÄINEN HUONEEN LUOVUTUS

­Myöhäinen huoneenluovutus on mahdollista lisämaksua vastaan varaustilanteesta riippuen. Lisämaksu 10 €/tunti. Kysy lisää henkilökunnalta.

MAKSUEHDOT

­Majoitus maksetaan saapumisen yhteydessä, mikäli varaus on tehty standard -hinnalla. Jos varaus tehdään edullisemmalla ei peruutusmahdollisuutta -hinnalla, varauksen koko summa veloitetaan heti varauksen teon jälkeen.

Maksuehdoista ja ennakkomaksua koskevista järjestelyistä Tampere Dream Hostel & Hotel sopii tarvittaessa etukäteen varaajan kanssa. Hostellilla on oikeus laskuttaa asiakkaalta varausmaksu, jonka suuruus on 10-15% lopullisesta hinnasta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas ei noudata peruutusehtoja. Varausmaksun määrä vähennetään lopullisesta laskusta.

­Yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus majoituksen laskuttamiseen. Laskutussopimus tulee olla tehtynä ennen majoittumista. Laskutussopimukset laaditaan arkisin kello 10-­16. Hostelli perii laskuttamisesta syntyvistä kuluista laskutuslisää 10€ / lasku.

LÄHTÖ ENNEN SOVITTUA AJANKOHTAA

­Mikäli matkasuunnitelmat muuttuvat, asiakkaan on ilmoitettava lähdöstään viimeistään klo 14.00 lähtöä edeltävänä päivänä. Peruutusehdoista ja varauksen alkuperästä riippuen, hostelli voi mahdollisesti palauttaa käyttämättä jääneen yön/öiden hinnan.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

­Majoittumalla Tampere Dream Hostellissa asiakas sitoutuu noudattamaan hostellin järjestyssääntöjä. Mikäli asiakas rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan välittömästi poistaa hostellista ja/tai hotellista. Mikäli asiakas joudutaan poistamaan edellä mainituista tai muista asiakkaasta johtuvista syistä, maksua ei palauteta.

MAJOITUS

­Tampere Dream Hostel pyrkii majoittamaan ryhmän jäsenet samoihin huoneisiin. Hostellin toimintaperiaatteesta johtuen hostelli ei voi taata, että yhteishuoneissa ei majoitu ryhmän ulkopuolisia asiakkaita, ellei koko huonetta ole varattu ryhmän käyttöön. Mahdolliset toiveet huonejärjestelyistä tulee ilmoittaa hostellille mahdollisimman ajoissa. Hostellin henkilökunta pyrkii parhaansa mukaan ottamaan asiakkaan toiveet huomioon. Hostellin sosiaalitilat ovat yhteiskäytössä hostellin kaikkien asiakkaiden kesken. Hostellissa tulee noudattaa hyviä käytöstapoja sekä hostellin järjestyssääntöjä.

PERUUTUKSET

Asiakas voi peruuttaa yhden vuorokauden huone-­ tai sänkypaikkavarauksen kustannuksitta viimeistään klo 14.00  varausta edeltävänä päivänä. Poikkeuksena varaukset, joissa peruuttamisehtoa on rajoitettu. Rajoitukset on ilmoitettu varauksenteon yhteydessä, luethan ne huolella.

Jos asiakas jättää saapumatta, hostellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta ja perua koko varaus. Varaukset, jotka on tehty edullisemmalla ei peruutusmahdollisuutta -hinnalla, maksetaan kokonaan varauksen teon yhteydessä. Hostellilla on oikeus perua varaus, jos maksua ei suoriteta heti. Maksua ei palauteta, jos varausta muokataan, perutaan tai asiakas jättää saapumatta.

Jos olet tehnyt varauksesi jonkin varaussivuston kautta (esim.booking, air bnb ym.) olethan suoraan yhteydessä heihin varaukseesi liittyvissä muutos-/peruutusasioissa.

EHDOT RYHMILLE

Ryhmäalennuksen saamiseksi ryhmäkoon on oltava vähintään 10 henkeä. Ryhmävarauksiin sovellamme seuraavia ehtoja:

­Varaus voidaan peruuttaa tai majoituspaikkojen määrää vähentää 30 vuorokautta ennen tulopäivää veloituksetta (mahdollista varausmaksua ei palauteta).

­Mikäli varaus peruutetaan tai majoituspaikkojen määrää vähennetään 29 ­- 10 vuorokautta ennen tulopäivää on hostellilla oikeus laskuttaa tilaajalta 50% koko varauksen tai muutoksen arvosta.

­Mikäli varaus perutaan tai majoituspaikkojen määrää vähennetään 9 ­- 0 vuorokautta ennen tulopäivää on hostellilla oikeus laskuttaa tilaajalta koko varauksen tai muutoksen arvo.
­

Ryhmiä (10 henkilöä tai enemmän) pyydetään toimittamaan lista yöpyjistä ja mahdollinen huonejako etukäteen tai viimeistään saavuttaessa hostellille.

Nämä ehdot ovat voimassa, ellei asiakkaan ja hostellin välillä muuta sovita. Varauskoneiden kautta varatessa muita ehtoja saattaa olla voimassa. Tarkista ehdot varausta tehdessä. Tervetuloa yöpymään Tampere Dream Hostel & Hoteliin!

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa