HOTELLI

Tyylikäs hotellimme on huomattu maailmalla muun muassa erittäin suositulla  Dezeen.com -sivustolla. Dream Hotell & Hostel ovat sijaitsevat samassa rakennuksessa aivan kaupungin keskustassa.

Tunnelmaltaan Dream Hotel on uniikki; luonnonläheinen ja tyylikäs skandinaavinen sisustus luovat seesteisen ilmapiirin, johon muut Tampereen hotellit eivät pysty. Konseptissamme on yhdistetty hostellin ja hotellin parhaat puolet: omaa rauhaa ja yksityisyyttä laadukkaissa huoneissa sekä hostelleista tuttu yhteiskeittiö ja oleskelutila. Yhteistiloissa voit tutustua muihin matkalaisiin nautiskellessasi samalla talon tarjoamista erikoiskahveista ja laajasta teevalikoimasta. Hotellin kompaktia ruokailutilaa täydentää hostellipuolen huippuvarusteltu keittiö, ja saatavilla on myös mannermainen aamiainen.

Varaa nyt

Olemme tuoneet Tampereen edullisinta petipaikkaa tarjoavasta hostellista hotellipuolelle myös hinnoittelufilosofian: hotellihintamme ovat erittäin kilpailukykyiset, varsinkin näin korkeassa laatuluokassa. Tarjoussivultamme löydät ajankohtaiset kampanjat sekä alennushinnat.

Hotellipuolen majoitusvaihtoehdot koostuvat yhden hengen huoneista sekä kahdentyyppisistä kahden hengen huoneista. Tampereelle suuntaavat perheet voivat majoittua luonamme levollisin mielin, sillä olemme perheomisteinen majoitusliike, ja näin ollen tietoisia lasten kanssa matkustavien vanhempien haasteista. Voimme järjestää huoneisiin lisäpatjan tai lastensängyn sekä tarjota pelejä, leluja ja kirjoja yhteiseksi ajanvietteeksi. Vuokraamme myös polkupyöriä huokeaan hintaan.

Rakastamme eläimiä, mutta olemme myös allergiaystävällinen majoitusliike. Meille ei siis valitettavasti saa
tuoda lemmikkieläimiä. Eläinten hoitopaikkoja voit etsiä esimerkiksi osoitteesta:
lemmikkihoitoon.com/Home/Advertisements

Varaa nyt

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa