Kalustetut asunnot antavat tilaa elää

Kekseliäästi sisustetut kalustetut asunnot tarjoavat mukavuudet vaivattomaan elämiseen lähellä palveluita. Asunnot sijaitsevat Tampereen keskustassa sekä Valkeakosken keskustassa. Huoneistoista löytyy kaikki tarpeellinen toimivaan arkeen ja osassa asunnoista on myös lisämukavuutena oma sauna.

Tule hetkeksi tai viihdy pidempään

Oletko vailla tilapäistä kotia tai tilavaa majoitusta matkan ajaksi? Kalustetut asunnot ovat täydellinen vaihtoehto niin työmatkailijoille kuin lomailijoillekin. Meillä voit asua lyhyt- tai pitkäaikaisesti – oman tarpeesi mukaan.

Varaa Tampere
Varaa Valkeakoski

Kalustetut asunnot keskeisillä sijainneilla

Tampere

Nauti kaupunkielämästä kivenheiton päässä keskustan sykkeestä. Tampereen kalustetut asunnot ovat tyylikkäitä yksiöitä ja kaksioita, joista osasta löytyy oma sauna. Kaikki palvelut ovat kätesi ulottuvilla ja lähimmät ravintolat ja kahvilat löydät alakerrasta. Mahdollisuus myös aamiaiseen Dream Hostel & Hotellin tiloissa.

Tutustu tarkemmin

Valkeakoski

Pikkukaupungin tunnelmaan pääset Valkeakosken yksiöissämme, jotka sijaitsevat pääkadun varrella, siellä missä kaikki tarvittavat palvelutkin ovat. Majoitu viihtyisästi ja koe arjen helppous, kun kaupat ja ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä. Autoilijoille ilmainen pysäköinti kuuluu hintaan.

Tutustu tarkemmin

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa