HOSTELLI

Huippudesignia sopuhintaan. Dream Hostel on Tampereen tyylikkäin hostelli!

Majoitusliikkeemme on valittu muun muassa Euroopan kymmenen parhaan luksushostellin joukkoon arvostetun brittijulkaisun The Guardianin listauksessa. Laadukkailla puukerrossängyillä varustellut makuusalimme eivät ainoastaan tarjoa Tampereen edullisinta yöpaikkaa, vaan takaavat yöpyjälle myös tavanomaista mukavammat unet ja enemmän yksityisyyttä. Hostelli tarjoaa huippuhalpaa yhteismajoitusta kuudentoista, kymmenen ja neljän hengen makuusaleissa. Naispuoliset vieraamme voivat halutessaan majoittua naisten neljän hengen yhteismajoitushuoneessa. Hostellin puolelta voit myös varata kahden, kolmen tai neljän hengen huoneita yksityiskäyttöön.

Varaa tästä

Ryhmämajoituksen huippuosaaja!

Olemme ryhmämajoituksen huippuosaajia, joten ota rohkeasti yhteyttä ennen Tampereen matkaasi, mikäli haluat varata vaikkapa koko kapasiteettimme ja järjestää esimerkiksi ruokailut tiloissamme. Kysy meiltä tapauskohtaisista ryhmien tarjoushinnoista – tarjoamme kaupungin parhaan hinnan! Pysyvät alennukset ja vaihtuvat kampanjat löydät tarjoussivultamme.

Huippuvarustellussa yhteiskeittiössä voit loihtia vaikkapa useamman ruokalajin illallisen tutustuessasi muihin Tampereelle saapuneisiin matkaajiin. Hostellihuoneiden välittömässä läheisyydessä sijaitseviin vessoihin ja suihkuihin ei tarvitse jonottaa kiireisinäkään päivinä.

Tavarasi ovat turvassa tutustuessasi Tampereeseen: voit säilyttää arvotavaroitasi joko suurempien makuusalien omalla (myös vuokrattavissa) lukolla lukittavissa kaapeissa tai vastaanoton vieressä sijaitsevissa säilytyslokeroissa. Uloskirjautumisesi jälkeen tai ennen sisäänkirjautumistasi voit tuoda tavarasi matkatavarasäilytykseemme ilmaiseksi.

Varaa tästä

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa