RYHMÄMAJOITUS

Jos olet liikkeellä vähintään kymmenen hengen porukalla, kannattaa sinun olla meihin suoraan yhteydessä jo varausvaiheessa. Ryhmät ovat oikeutettuja räätälöityyn palveluun sekä tiettyihin erityisjärjestelyihin ja palveluihin, jotka takaavat vierailunne vaivattoman sujuvuuden.

Onnistunut ryhmämajoitus on taitolaji ja edellyttää muutakin, kuin tarpeeksi huoneita ja petipaikkoja: ryhmämajoitus on kokonaisvaltainen palvelu, joka vaatii henkilökunnalta sopeutumista ja improvisointikykyä. Olemme alusta asti erikoistuneet ryhmämajoitukseen ja pyrimmekin kehittämään osaamistamme tällä saralla jatkuvasti. Voimme esimerkiksi järjestää aamiaisen lisäksi kaikki toivomamme ruokailut hostellilla tai avustaa matkaanne liittyvän ohjelman, kuten ryhmäkierrosten toteutuksessa.

Todistuksena omistautumisestamme saamme jatkuvasti positiivista palautetta luonamme yöpyneiltä erikokoisilta ryhmiltä. Tiloissamme on majoittunut hyvällä menestyksellä esimerkiksi kouluryhmiä, urheilujoukkueita, teatteriseurueita, festivaalivieraita, yhdistyksiä, vaihto-oppilasryhmiä, polttariväkeä, bändejä ja kuoroja. Jokaisella ryhmällä on omat erikoistarpeensa ja -piirteensä, jotka otamme aina huomioon. Kysy rohkeasti – ryhmämajoituksen lisäksi ryhmänne saa meiltä aina täyden tuen ja avun matkanne onnistumisen takaamiseksi.

Varaa nyt

RYHMÄVARAUS VAIVATTOMASTI

Ryhmävaraus sekä hostelli- että hotellipuolelle onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä vastaanottoomme:

sähköpostitse info@dreamhostel.fi
puhelimitse +358452360517
Skypessä ”dreamhostel”
Suosittelemme, että ryhmävarausta tehdessäsi otat yhteyttä hotelliin hyvissä ajoin – varsinkin sesonkiaikaan.

Varaa nyt

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa