HUONEET JA HINNAT

Usein kysyttyjä kysymyksiä huoneista ja hinnoistamme

Kysymys: Miten teiltä voi varata majoituksen?

Vastaus: Pyrimme tekemään varaamisen mahdollisen helpoksi. Saat varaustilanteemme selville vaivattomimmin klikkaamalla varaussivumme ”Varaa tästä / Book now” -linkkiä. Linkin takaa löytyy aina ajan tasalla oleva varauskalenterimme. Voit toki myös tehdä varauksen puhelimitse tai sähköpostilla.

Kysymys: Miksi hinta vaihtelee eri päivinä?

Vastaus: Hinta vaihtelee kysynnän, ajankohdan ja tarjousten perusteella. Meillä on usein tarjouskampanjoita, joita hyödyntämällä saat edullisemman hinnan. Tiettyinä erikoispäivinä hintamme ovat puolestaan korkeammat.

Kysymys: Saako teiltä mitään alennuksia?

Vastaus: Pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisimman hinnan yhteistyökumppaneillemme sekä ryhmille.  Vieraamme saavat 10% alennuksen majoituksesta mikäli esittävät Hostelling International -järjestön kansainvälisen hostellikortin, kotimaan hostellikortin tai Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen kortin saapuessaan. Varauksen tarvitsee olla tehty kotisivuiltamme tai HiHostels.comin -sivuistolta, tai muuten ottamalla meihin suoraan yhteyttä. Voimassa oleva kortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tarkistathan alennushintamme hotellin ja hostellin tarjoukset-sivuilta.

Kysymys: Voinko ottaa mukaan lemmikkini?

Vastaus: Rakastamme eläimiä, mutta olemme myös allergiaystävällinen majoitusliike. Meille ei siis valitettavasti saa tuoda lemmikkieläimiä.

Kysymys: Olen alaikäinen. Voinko majoittua teillä?

Vastaus: Alaikäiset vieraat saavat majoittua meillä yksityishuoneisiin huoltajan kanssa tai huoltajan lupalomakkeella. Täytä lomake etukäteen tästä. Valitettavasti jaetuissa huoneissa emme majoita alle 18-vuotiaita myöskään huoltajan seurassa.

Varaa nyt

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa