HOTELLIMME SIJAITSEE TAMPEREEN KESKUSTASSA

Dream Hostel & Hotel sijaitsee ihanteellisessa paikassa aivan Tampereen keskustassa rauhallisen sivukadun varrella. Alueen laaja ravintola- ja kahvilatarjonta täyttää vaativankin herkkusuun tarpeet.

Kaupungin korkeakulttuurin polttopiste Tampere-talo sijaitsee heti naapurissa, ja 200 metrin päässä etuovestamme löytyy Tullintorin ostoskeskus. Myös Tampereen uusi ylpeys Nokia Arena on aivan lähistöllä, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Myös rautatieasemalle kävelet hotellilta viidessä minuutissa. Huonon sään sattuessa lähes koko matka on mahdollista taittaa ostoskeskuksen ja asematunnelin suojassa.

Heti rautatieasemalta alkava noin kilometrin mittainen Hämeenkatu on Tampereen keskustan pääkatu, jonka varrelta löytyy kauppoja, kulttuuria, ravintoloita sekä erittäin värikäs yöelämätarjonta. Kadun puolivälissä avautuu Tampereen keskustori ja länsipäässä Hämeenpuiston bulevardi. Perinteinen Tammelantori vihannesmyyjineen ja mustamakkarakioskeineen sijaitsee vain puolen kilometrin päässä hotellista.

Linja-autoasema sekä Ratinan ja Koskikeskuksen ostosparatiisit ovat alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Sadesäällä näihin kohteisiin pääsee näppärästi myös ratikkalinjalla 1, jonka lähin pysäkki (Tulli) sijaitsee hostellilta 300 metrin päässä.

Varaa nyt

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa