PERHEHOTELLI TAMPEREELLA KAIKENIKÄISILLE!

Tampereen tyylikkäin perhehotelli tarjoaa sopivat tilat, palvelut ja menovinkit kaikenkokoisille ja -ikäisille ruokakunnille.

Dream Hostel & Hotel Tampere on nuorten vanhempien pyörittämä perhehotelli, joten ymmärrämme matkustavien kotitalouksien haasteet erityisen hyvin omakohtaisten kokemusten kautta. Hotellihuoneiden kapasiteettia voidaan kasvattaa lisäpatjalla, ja tätä suuremmat perheet voivat varata itselleen erikokoisia hostellihuoneita yksityiseen käyttöön. Hotellissamme on myös kaksi väliovellista huonetta, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää mukavaksi perhehuoneeksi.

Tampereen keskustassa ihanteellisten liikenneyhteyksien äärellä sijaitsevan perhehotellimme palvelu- ja varustevalikoimasta löytyvät esimerkiksi potat ja syöttötuolit, pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus, yhteiskeittiöt omien ruokien valmistukseen ja säilytykseen, voimisteluvälineet sekä oleskelutilojen monipuolinen kirja-, lehti- ja lautapelivalikoima.

Mutta mikä on tärkein ero tavallisen hotellin ja perhehotellin välillä? Tietenkin henkilökunta! Tampereen ja täten koko maailman paras hotellihenkilöstö on tietoinen matkustavien perheiden haasteista, ja suhtautuu rennon avuliaalla asenteella kohtaamiinne haasteisiin.

Varaa nyt

Ota yhteyttä

Åkerlundinkatu 2
33100 Tampere, Finland
Puhelin: +358452360517

Email: info@dreamhostel.fi

Check-in klo 15.00 – 20.00

Check-out klo 11.00

Seuraa somessa