Saapuminen

Juna vai bussi? Lentokone vai auto? Täältä ohjeet ovelle asti.

Linja-autoasemalta

Kävele ylös mäkeä (Vuolteenkatu) kunnes saavut rautatiesillalle. Ylitä tie ja jatka sillan yli Yliopistonkadun risteykseen asti. Käänny vasemmalle ja kävele yksi kortteli. Sisäänkäytimme on heti vasemmalla, Åkerlundinkadun oikealla puolella.

Rautatieasemalta

Tule ulos rautatieaseman pääovista ja kävele kadulle ja käänny jyrkästi oikealle. Tulet Itsenäisyydenkadulle ja edessäsi on tunneli. Kävele tunnelin läpi, mäkeä ylös ensimmäisiin liikennevaloihin asti. Älä ylitä tietä, vaan käänny oikealle. Kävele suoraan, kunnes oikealla puolella on Åkerlundinkatu. Sisäänkäyntimme on heti toinen ovi oikealla.

Lentoasemalta

Jos saavut Ryanairin koneella, ota AIRPORT bussi, jolla pääset kätevästi keskustaan. Bussi jättää sinut pois kyydistä rautatieasemalla, josta pääset meille seuraamalla yllä olevia ohjeita. Jos saavut 1-terminaaliin, voit ottaa terminaalin edestä bussin numero #61, jolla pääset myös keskustaan. Jää pois linja-autoaseman kohdalla ja seuraa ohjeita yllä.

Autolla

Tulitpa mistä sunnasta tahansa, helpoiten meille löydät seuraamalla Tampere-Talo opasteita. Opasteet löytyy kaikkien pääteiden sisääntuloreiteiltä. Sisäänkäyntimme sijaitsee aivan Tampere-Talon pääovia vastapäätä.

 Varaa tästä!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

varaahuone.png

alk. 69€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 79€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 72,00€ / yö / huone!
alk. 79€ / yö / huone!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 25€ / yö / henkilö.
alk. 22€ / yö / henkilö!
Askarruttaako majoittuminen tai hinnat? Kysymyksiin löydät vastaukset täältä.
Best rated accommodation in Tampere from 2010 - 2013
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!