Room Escape Tampere

LÖYDÄTKÖ RYHMÄSI KANSSA AVAIMET PAKOON?
 
Room Escape on tosielämän pakopeli, jossa ajan ja paikan taju katoaa ja pelin flow vie mennessään. Pulmien ja arvoitusten täyteiset huoneemme odottavat neuvokasta ryhmäänne ratkaisemaan niiden haasteet. Tuokaa mukana älykkyytenne, luovuutenne ja looginen ajattelukykynne, sillä niitä tarvitaan huoneista pakenemiseen. Oletko sinä ja tiimisi valmiita testaamaan kommunikaationne toimivuus? Olisiko aika keksiä perheelle jotain muuta tekemistä kuin ruudun tuijottaminen? Vai pitäisikö nähdä kaveriporukalla pitkästä aikaa? Oli tilaisuus mikä hyvänsä, Room Escape sopii kaikille ja kaikkeen!
 
Tampereen toimipisteet sijaitsevat Keskustorilla Kekäleen talossa ja Finlaysonilla Siperia-rakennuksessa. Lisätietoja peleistämme ja vapaat peliajat löydätte osoitteesta www.roomescape.fi. Varaa peliaikasi ja varustaudu elämäsi lyhimpään ja hauskimpaan 60 minuuttiin!
 
Näyttämällä Dream Hostellin avainkorttia tai avaimenperää pelin maksun yhteydessä saat 5 euroa alennusta pelin normaalihinnasta. Alennus koskee jokaista pelaajaa, jolla on avainkortti tai avaimenperä. (Ei yhdistettävissä muihin alennuksiin.)

RE-logo-Tampere.png

Book here!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

bookroom.png

from 59€ / night / room!
from 65€ / night / room!
from 62€ / night / room!
from 89€ / night / room!
from 25€ / person / night!
from 25€ / person / night!
from 22€ / person / night!
from 19.80€ / person / night!
Cozy and peaceful accommodation at Valkeakoski, 30km from Tampere!