Ohranjyvä

ohranjyva_logo.png

Vuoden 1965 maaliskuussa avasi kondiittorimestari Jussi Linkosuo ravintola Ohranjyvän entiseen myymälähuoneistoon Näsilinnankadulle. Ohranjyvä oli ensimmäisiä olutravintolakokeiluita Suomessa ja se saikin heti tamperelaisten suosion viihtyisänä ja intiiminä seurustelupaikkana.

Ohranjyvän maine levisi pian myös Tampereen ulkopuolelle. Suomalaisen ravintolaelämän vapautumisen symbolina pidetty Puerto Ricon pannu houkutteli ihmisiä kauempaakin kokemaan eksoottisia makuelämyksiä. Ohranjyvän tekivät tunnetuksi myös tv:stä tutut kanta-asiakkaat, jotka edelleenkin viihtyvät o-studiollaan.

Vakioasiakkaisiin kuuluu toki muutakin väkeä ja tunnetuksi tulivat jo aikanaan legendaariset pitkät kosteat lounaat. Vuosista huolimatta 65-paikkainen ravintola on edelleen sama intiimi seurusteluravintola kuin 40 vuotta sitten. Ohranjyvä on myös ennenkaikkea paikka jonne tullaan keskustelemaan ja väittelemään eloisasti. Ja kulttuuria se on ruokakulttuurikin: Puerto Ricon pannun lisäksi löydät klassikoista myös Kanaa talon takaa sekä monen muun kestosuosikin lisäksi ihan uudet makuelämykset.

 

Lue lisää ja tutustu Ohranjyvän menuun osoitteessa http://www.ohranjyva.fi/

Book here!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

bookroom.png

from 59€ / night / room!
from 65€ / night / room!
from 62€ / night / room!
from 89€ / night / room!
from 25€ / person / night!
from 25€ / person / night!
from 22€ / person / night!
from 19.80€ / person / night!
Cozy and peaceful accommodation at Valkeakoski, 30km from Tampere!