Gastropub Nordic

nordiclogo_400.gif


Parasta pohjoismaista!

Gastropub Nordic on pohjoismaiseen juoma- ja ruokakulttuuriin erikoistunut ravintola Tampereen sydämessä Otavalankadulla. 

Nordicin tuotevalikoima on keskittynyt pohjoismaisiin tuotteisiin, mutta tarjolla on myös kattava valikoima juomia muualta maailmasta. Erittäin runsas olutvalikoimamme on keskittynyt kotimaisiin ja skandinaavisiin pienpanimotuotteisiin. Pysyvien hanojen lisäksi Nordicista löytyy myös viisi vaihtuvaa oluthanaa, joissa olut vaihtuu lähes viikoittain. Lisäksi valikoimaamme kuuluu lukuisia vaihtuvia pullosiidereitä eri puolelta Eurooppaa. Perinteisen lonkeron lisäksi hanavalikoimassamme on myös Brändylonkero.

Nordicissa voit myös nauttia niin laadukkaasta viinivalikoimasta kuin erikoiskahveista tai erikoisemmista drinkeistä. Lisäksi keittiömme tarjoilee pohjoismaisia makuja kukkarollekin ystävälliseen hintaan.

Kaikki Nordicissa soiva taustamusiikki on pohjoismaalaisten artistien tai yhtyeiden käsialaa. Tarjolla on myös mittava valikoma aikakauslehtiä asiakkaidemme luettavaksi (mm. Tiede, Mondo, Image, MB, Gloria, Shaker, Aromi, Auto Bild, Olutposti, Suomen Kuvalehti, Soundi) sekä lautapelejä pelattavaksi (mm. Menolippu, Risk, Cluedo, Kimble, Jenga, Yatzy, Scrabble, Alias, Monopoly, Trivial Pursuit).

Book here!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

bookroom.png

from 59€ / night / room!
from 65€ / night / room!
from 62€ / night / room!
from 89€ / night / room!
from 25€ / person / night!
from 25€ / person / night!
from 22€ / person / night!
from 19.80€ / person / night!
Cozy and peaceful accommodation at Valkeakoski, 30km from Tampere!