Tilat ja toiminnot

Kaikki tarvittava saman katon alla

Yleistä tiloista

Hostellimme toimintaidea perustuu yhteisöllisyyteen, kuitenkin jokaisen henkilökohtainen tila ja mukavuus huomioiden. Hostelli on rakennettu entisen paperivaraston tiloihin, jossa on aikoinaan toiminut myös lääketehdas. Olemme päässeet suunnittelemaan hostellin tilat, huoneet ja toiminnot alusta alkaen ja toivomme että se myös näkyy. Sisustuksessa olemme pyrkineet raikkaaseen, valoisaan ja nuorekkaaseen ilmeeseen. Suunnittelusta on vastannut sisutusartesaani Anna Mäkinen Valkeakoskelta.

Huoneet

Huoneita on saatavilla sekä yksityiskäyttöön tai vaihtoehtoisesti sänkypaikkoja yhteishuoneesta. Myös yhteismajoituksessa on huomioitu henkilökohtainen tila. Yhteishuoneiden itse suunnittelemamme sängyt ovat erittäin suojaisia, nukut ikäänkuin omassa pikku yksiössäsi! Kaikki huoneet on äänieristetty viimeisten rakennusmääräysten mukaisesti ja jokaisessa huoneessa on koneellinen ilmastointi ja ilmanvaihto sekä erillinen lämmitys.

Huoneet on nimetty Tampereelle ominaisten asioiden mukaan, pienemmistä huoneista löydät myös kuvia kyseisistä aiheista. Meiltä löytyvät muun muassa Lenin, Vakoilu ja Näsinneula -huoneet. Yleistä hilpeyttä herättää Mustamakkara -huone.

Keittiö ja oleskelutila

Kaikkien vieraidemme käytössä on yhteinen, hyvin varusteltu keittiö. Keittiö sijaitsee oleskelutilojemme yhteydessä ja sieltä löytyvät kaikki normaaliin ruuanlaittoon tarvittavat välineet ja kodinkoneet: keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin sekä tietysti kaikki ruokailu- ja ruuanlaittovälineet. Ruoan nautit mukavasti oleskelutilan rennossa ilmapiirissä ja tavarat säilytät näppärästi jääkaapissa. Muistathan merkitä omat ruokasi! Tiesithän senkin, että meillä tee ja kahvi kuuluvat aina hintaan?

Saniteettitilat

Suihku- ja wc-tiloja hostellista löytyy riittävästi isollekin porukalle, eli jonotella ei tarvitse. Suihkut on suunniteltu niin, että ne tarjoavat mahdollisimman paljon yksityisyyttä - vaatteetkin voi riisua kätevästi oman suihkukopin sisällä lukitun oven takana. Kaikki saniteettitilat ovat kätevästi aivan huoneiden välittömässä läheisyydessä ja tilat siivotaan oman henkilökunnan toimesta useamman kerran päivässä, sillä siisteys on meille kunnia-asia.

Esteettömyys

Hostellin tilat sijaitsevat yhdessä kerroksessa, eikä meiltä löydy ainuttakaan kynnystä. Myös suihku- ja wc-tiloihin pääsee helposti esimerkiksi pyörätuolilla. Suurimmassa osassa huoneistamme on kerrossängyt, mutta voit totta kai varata myös alasängyn, jolloin yöpyminen pyörätuolin kanssa on mahdollista myös yhteishuoneissa. Valitettavasti uusi hotellimme ei ole esteetön.

Hotelli

Elokuun 1. päivä Dream Hostel sai seurakseen modernin designhotellin, kun yläkertaan avattiin kompakti Dream Hotel. Kaksikymmentä skandinaaviseen tapaan sisustettua hotellityyppistä kahden hengen huonetta tarjoaa asukkailleen hiukan enemmän yksityisyyttä ja tyyliä - jokaisesta huoneesta löytyy oma suihku ja vessa. Kodikkaiden huoneiden ja viihtyisten oleskelutilojen lisäksi hotellin asukkailla on toki käytössään myös kaikki hostellin tilat ja palvelut. Hotellin vastaanotto sijaitsee hostellin yhteydessä.

 Varaa tästä!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

varaahuone.png

alk. 69€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 79€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 72,00€ / yö / huone!
alk. 79€ / yö / huone!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 25€ / yö / henkilö.
alk. 22€ / yö / henkilö!
Askarruttaako majoittuminen tai hinnat? Kysymyksiin löydät vastaukset täältä.
Best rated accommodation in Tampere from 2010 - 2013
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!