Neljän hengen naisten huone

alk. 28€ / yö / henkilö!

LADIES only!

Tämä viihtyisä yhteishuone on varattu vain ja ainoastaan naisille! Voidaan varata sänkypaikkoina tai koko huone yksityiseen käyttöön.

Hintaan sisältyvät petivaatteet, ilmainen langaton internet sekä teetä ja kahvia ympäri vuorokauden. Myös laaja pelikokoelmamme, kirjat ja lehdet sekä tietysti yhteiskeittiö ovat käytössäsi. Pyyhkeitä voit vuokrata vastaanotosta.

Aamiaisen voit valmistaa itse hostellilla, tai nauttia sen lähialueen tunnelmallisissa kahviloissa alennettuun hintaan.

Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, huoneen välittömässä läheisyydessä. Tilat on suunniteltu niin, että niissä on mahdollisimman viihtyisää ja mutkatonta asioida - käytävillä ei tarvitse liikkua puolipukeissa. Myös suihkujen ja vessojen määrä on riittävä, jonottaa ei varmasti tarvitse!

Kaikissa huoneissa on koneellinen ilmastointi sekä erillinen lämmitys, jotka takaavat sopivan lämpötilan ympäri vuoden. Kesäkuumalla huoneemme ovat aina mukavan viileitä, eikä talvella tarvitse palella.

Kaikki sänkytekstiilimme ovat Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus -hyväksyttyjä. Vaikka olemme äärimmäisen eläinrakkaita, lemmikkieläimet eivät ole hostellissa sallittuja. Kaikissa huoneissa on laadukkaat muovilattiat. Huoneemme sopivat siis hyvin esimerkiksi pölyallergikoille.

Hostellimme on myös täysin esteetön. Tiloissamme ei ole kynnyksiä, joten pyörätuolilla pääsee kätevästi liikkumaan sekä käytävillä että huoneissa. Huomioithan, että osassa huoneissa on kerrossängyt, joten jos tarvitset alasänkyä, niin ilmoitathan siitä varatessasi.

 Varaa tästä!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

varaahuone.png

alk. 69€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 79€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 72,00€ / yö / huone!
alk. 79€ / yö / huone!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 25€ / yö / henkilö.
alk. 22€ / yö / henkilö!
Askarruttaako majoittuminen tai hinnat? Kysymyksiin löydät vastaukset täältä.
Best rated accommodation in Tampere from 2010 - 2013
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!