Kahden hengen huone

alk. 72,00€ / yö / huone!

Ikioma huone yhdelle tai kahdelle!

Tämä huonetyyppi tarjoaa eniten yksityisyyttä. Loistava vaihtoehto pariskunnille tai ystävyksille, joko erillisissä sängyissä tai kerrossängyissä. Erilliset sängyt voi tarvittaessa yhdistää myös parisängyksi. Huone myydään aina huoneena, joten voit varata sen myös itsellesi, jos kaipaat yksityisyyttä. Sopii myös hyvin yöpymiseen lapsen kanssa.

Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja lakanat, ilmainen langaton internet sekä teetä ja kahvia ympäri vuorokauden. Myös laaja pelikokoelmamme, kirjat ja lehdet sekä tietysti yhteiskeittiö ovat käytössäsi.

Aamiaisen voit valmistaa itse hostellilla, tai nauttia sen lähialueen tunnelmallisissa kahviloissa alennettuun hintaan.

Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä, huoneen välittömässä läheisyydessä. Tilat on suunniteltu niin, että niitä on mahdollisimman viihtyisää ja mutkatonta käyttää;  käytävillä ei tarvitse liikkua puolipukeissa. Myös suihkujen ja vessojen määrä on riittävä, jonottaa ei varmasti tarvitse!

Kaikissa huoneissa on koneellinen ilmastointi sekä erillinen lämmitys, jotka takaavat sopivan lämpötilan ympäri vuoden. Kesäkuumalla huoneemme ovat aina mukavan viileitä, eikä talvella tarvitse palella.

Kaikki sänkytekstiilimme ovat Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus -hyväksyttyjä. Vaikka olemme äärimmäisen eläinrakkaita, lemmikkieläimet eivät ole hostellissa sallittuja. Kaikissa huoneissa on laadukkaat muovilattiat. Huoneemme sopivat siis hyvin esimerkiksi pölyallergikoille.

Hostellimme on myös täysin esteetön. Tiloissamme ei ole kynnyksiä, joten pyörätuolilla pääsee kätevästi liikkumaan sekä käytävillä että huoneissa. Huomioithan, että osassa huoneissa on kerrossängyt, joten jos tarvitset alasänkyä, niin ilmoitathan siitä varatessasi.

 Varaa tästä!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

varaahuone.png

alk. 69€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 79€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi
alk. 72,00€ / yö / huone!
alk. 79€ / yö / huone!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 28€ / yö / henkilö!
alk. 25€ / yö / henkilö.
alk. 22€ / yö / henkilö!
Askarruttaako majoittuminen tai hinnat? Kysymyksiin löydät vastaukset täältä.
Best rated accommodation in Tampere from 2010 - 2013
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!
Hoscar winner 3 years in a row!