1 hengen huone -hotelli

alk. 69€ / yö / huone! Sisältää aamiaisen + ilmainen WiFi

Upouusi hotellipuoli avattu - niille ketkä kaipaavat enemmän yksityisyyttä!

Elokuussa 2014 avasimme otimme käyttöön uusia, hotellityyppisiä huoneita. Huoneet tarjoavat hotellimaisesti omaa yksityisyyttä ja rauhaa. Ehdottomasti mukavin vaihtoehto yksin matkustavalle on oma yhden hengen huone. Kompatkissa huoneessa on kaikki mitä tarvitset yöpymiseen - sekä taatusti omaa rauhaa.

Kaikki huoneet on varusteltu omalla suihkulla ja vessalla. Huoneet sisustettu modernin tyyllikkäästi skandinaavisen tyylliin. Materiaaleina on käytetty villaa, puuta ja muita luonnomateriaaleja. Itsesuunnittelemamme sängyt takaavat parhaan nukkumismukavuuden. 

Hintaan sisältyvät pyyhkeet ja lakanat, ilmainen langaton internet sekä teetä ja kahvia ympäri vuorokauden. Laaja pelikokoelmamme, kirjat ja lehdet sekä tietysti yhteiskeittiö ovat käytössäsi. Myös aamiainen sisältyy 1 hengen hotellihuoneen hintaan.

Kaikissa huoneissa on koneellinen ilmastointi sekä erillinen lämmitys, jotka takaavat sopivan lämpötilan ympäri vuoden. Kesäkuumalla huoneemme ovat aina mukavan viileitä, eikä talvella tarvitse palella.

Kaikki sänkytekstiilimme ovat Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus -hyväksyttyjä. Vaikka olemme äärimmäisen eläinrakkaita, lemmikkieläimet eivät ole hostellissa sallittuja. Kaikissa huoneissa on laadukkaat raakapuulattiat, jotka on käsitelty luonnonvahalla. Huoneemme sopivat siis hyvin esimerkiksi pölyallergikoille.

Book here!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

bookroom.png

from 59€ / night / room!
from 65€ / night / room!
from 62€ / night / room!
from 89€ / night / room!
from 25€ / person / night!
from 25€ / person / night!
from 22€ / person / night!
from 19.80€ / person / night!
Cozy and peaceful accommodation at Valkeakoski, 30km from Tampere!