Esittely

Dream Hostel & Hotel

 

 

2010 avattiin Tampereelle Suomen modernein hostelli, Dream Hostel. Ideana oli tarjota asiakkaille aito kansainvälinen hostellielämys höystettynä persoonallisella palvelulla. Konsepti tuntuu toimivan –Dream Hostel on valittu viisi kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi hostelliksi.

Nykyaikaisten hostellien palveluvalikoimaan kuuluu tarjota huoneita myös niille, ketkä arvostavat hostellin välitöntä ilmapiiriä ja rentoutta, mutta kaipaavat enemmän yksityisyyttä. Hostellin jatkoksi avattiinkin elokuussa 2014 moderneja pienhotellihuoneita hostellihengessä. Sisustukseen päätettiin panostaa paljon, mutta toisaalta säilyttää kaikessa tekemisessä hostellimaailman henki.

Yhtenä Tampereen harvoista yksityisomisteisista hotelleista Ville ja Eveliina Virkin pyörittämä majatalo on muutamassa vuodessa kerännyt rutkasti myös kansainvälistä huomiota. Dream Hostel & Hotel on valittu muun muassa Euroopan 10 parhaan luksushostellin joukkoon arvostetun brittijulkaisu The Guardianin listauksessa. Uuden hotellilaajennuksen design taas kiinnostaa arkkitehtipiireissä –projekti huomioitiin muun muassa supersuositulla Dezeen.com -sivustolla.

Book here!

at.png info@dreamhostel.fi
puhelin.png +358452360517
puhelin.png dreamhostel

bookroom.png

from 59€ / night / room!
from 65€ / night / room!
from 62€ / night / room!
from 89€ / night / room!
from 25€ / person / night!
from 25€ / person / night!
from 22€ / person / night!
from 19.80€ / person / night!
Cozy and peaceful accommodation at Valkeakoski, 30km from Tampere!